Hogeschool van Amsterdam

Intelligente Data-gedreven Optimalisatie Laadinfrastructuur

IDO-laad op AVERE E-Mobility conference

7 apr 2016 12:59 | IDO-Laad

Lector Robert van den Hoed zal op 13 april op de Avere E-mobility conferentie een presentatie geven over de data analyses die het IDO-laad onderzoeksteam doet voor de G4 en de MRA. Op dit internationale congres worden de nieuwste analyses gepresenteerd.

Op 13 en 14 april organiseert AVERE, de Europese vereniging voor elektrische mobiliteit, een internationale conferentie in Amsterdam. Op de schitterende locatie van het Koninklijk instituut voor de Tropen spreken belangrijke spelers uit binnen- en buitenland op het gebied van elektrische mobiliteit. U hoort de laatste ontwikkeling op het gebied van elektrische voertuigen, accu's en oplaadinfrastructuur. 

Lector Robert van den Hoed is gevraagd om de onderzoeksresultaten van het IDO-laad project, waarin de data van publieke laadinfrastructuur in de G4 en MRA wordt geanalyseerd, te presenteren. Ben je benieuwd wat de laatste bevindingen zijn, meld je dan aan voor de conferentie en voor de parallelle sessie 'Interoperability of charging infrastructure.'