Hogeschool van Amsterdam

Intelligente Data-gedreven Optimalisatie Laadinfrastructuur

‘IDO-laad’ winnaar Research Award 2019 HvA-Onderzoek in de stad

5 feb 2019 15:54 | Faculteit Techniek

Op maandag 28 januari zijn de Research Awards, de jaarlijks onderzoeksprijzen van de Hogeschool van Amsterdam, uitgereikt tijdens de nieuwe HvA-onderzoeksdag. Met het uitreiken van de Research Awards viert de hogeschool het bestaan van al het mooie HvA-onderzoek en het onderzoekend vermogen van de studenten.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende prijzen:

  • HvA-onderzoek van het Jaar: het beste onderzoek van de HvA, uitgevoerd in een onderzoeksteam.
  • HvA-onderzoek voor de Stad: het onderzoek met de meeste impact voor de stad Amsterdam.
  • HvA-bacheloreindwerk van het Jaar: beste eindwerk van een bachelorstudent.
  • HvA-mastereindwerk van het Jaar: beste eindwerk van een masterstudent.

IDO-laad ontving dit jaar de Research Award voor het beste ‘HvA-onderzoek voor de stad’. Behalve dat de jury zeer enthousiast is over de relevantie en actualiteit van het onderzoeksthema voor de samenleving in het algemeen, is zij ook unaniem positief over de aansluiting en impact van dit onderzoek op de metropoolregio Amsterdam en de andere G4 steden: Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het IDO-laad project weet relevante partners aan zich te binden en toont aan dat de relevantie en directe toegankelijkheid van de behaalde resultaten voor de stad Amsterdam en andere betrokken overheden zeer groot zijn.

Wij zijn ontzettend trots op deze prijs, op ons team en willen dan ook graag alle projectpartners bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!!